icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Koncert beogradskog rok muzičara i bivšeg člana kultnog sastava “Block Out” – Nikole Vranjkovića sa svojim bendom održaće se u ponedeljak, 19. marta u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” od 20:00 sati.

Nikоlа Vrаnjkоvić је istаknuti gitаristа, kоmpоzitоr i tеkstоpisаc. Okupio je brojne vrsne muzičare i od 2013. nаstupа nа svim znаčајnim fеstivаlimа u Srbiјi i rеgiоnu. Na koncetu u KIC-u sa njim će nastupiti bend koji čine: gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović koji svira i klavijature, bubnjar Vladan Božilović, perkusionista Andrej Mladenović i basista Ivan Mihailović.

Publika će uživati u starim hitovima benda Block Out, kao i u pjesama sa Vranjkovićevih prethodnih albuma, među kojima su i kompozicije sa prošlogodišnjeg albuma “Veronautika”.

Ulaznice možete kupiti na biletarnici KIC-a od 1. marta svakog radnog dana od 09:00 do 20:00 časova, a cijena jedne iznosi 10 eura.

Poslednji Postovi