icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Kada ste poslednji put bili u pozorištu? Kada ste se poslednji put zaljubili? Ako duže od par sekundi razmišljanja ne možete pronaći odgovor barem na jedno od ova dva pitanja, pravo je vrijeme da posjetite Crnogorsko narodno pozorište!

Bili zaljubljeni ili ne, CNP je za Vas, petu godinu za redom, pripremio posebnu akciju pod nazivom ,,Dvoje kao jedno – zaljubite se u pozorište“, koja se odnosi na 50% popusta za kupovinu ulaznica. U društvu drage osobe uživajte u povoljnostima koje se odnose na sve dramske programe.

Predstava ,,Samoubica” Nikolaja Erdmana u režiji Veljka Mićunovica biće izvedena 20. januara, a ,,Revizor” Nikolaja Vasiljevića Gogolja dan kasnije. Ako ste ljubitelj tragikomičnih priča oduševiće Vas ,,Zimska bajka“ Vilijama Šekspira, čije je premijerno izvođenje bilo na samom kraju prošle godine. Ova predstava, u režiji Dina Mustafića, na repertoaru je 23. i 24. januara. Nagrađena drama Maje Todorovic ,,Šćeri moja” čiju režiju potpisuje Ana Vukotić biće izvedena 27. januara, a dva dana kasnije možete pogledati i autorski projekat Borisa Liješevica ,,Očevi su grad(ili)”. Pravi način da ispratite ovaj mjesec je uz Molijerovog ,,Don Žuan”-a  u režiji Ane Vukotić čije je izvođenje zakazano za 31. januar.

U pomenutoj akciji čiji Vas slogan navodi da se zaljubite u pozorište, ako već niste, možete uživati i tokom narednog mjeseca. Ako ste u ovom periodu u Podgorici, preporučujemo da barem jedno veče izdvojite vremena za neku od prestava CNP-a.

U slučaju da ne živite u Glavnom gradu, a željeli bi posjetiti ovaj ili neki drugi događaj, udoban i povoljan smještaj na jedan ili više dana možete pronaći na našem sajtu.

Poslednji Postovi