icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Sajam automobila, motocikala i opreme ,,Auto Moto Show Podgorica“ održaće se u garaži shopping mall-a ,,Delta City“ od 25. do 28. aprila. Radno vrijeme koje je predviđeno je od 11 do 21h.

Posjetioci će imati prilku da na jednom mjestu vide vodeće svjetske brendove iz automobilske i moto industrije, opreme, ali i nautičke brendove. Izloženi će biti: Land Rover, Jaguar, Hyundai, Mitsubishi, Renault, Nissan, Toyota, Peugeot, Citroen, Jeep, Suzuki, Kia, Alfa Romeo, FIAT, Opel, Volvo, Lada, Ssang Yong, Dukati, KTM...

Ovlašćeni zastupnici predstaviće i brendove opreme, garderobe i kozmetike koji prate auto-moto industriju. Posjetioci Sajma imaće pravo na brojne povoljnosti i popuste prilikom kupovine i zato ne propustite ovaj događaj!

Ako ne živite u Glavnom gradu, a želite posjetiti ovaj ili neki drugi događaj koji se održava u Podgorici i tražite udoban, moderno opremljen i povoljan smještaj za jedan ili više dana, Rentastanpg.com je tu za Vas!

Poslednji Postovi