icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Da li učestvujete u nagradnoj igri koju organizuje Rentastanpg.com?

Ako je Vaš odgovor negativan, vrijeme je da posjetite naš instagram profil @rentastanpgcom, ispunite par jednostavnih uslova i tako dobijete šansu da osvojite NOĆENJE SA VEČEROM ZA DVIJE OSOBE!

Prvo što treba uraditi je zapratiti naš instagram profil, a potom ispod fotografije koja se odnosi na ovaj giveaway označiti 3 prijatelja koja bi takođe željela učestvovati u nagradnoj igri.

Pravo učešća imate do 25. aprila, kada se igra završava, a pobjednik će biti izvučen preko ,,Instagram random comment picker-a“.

Srećni dobitnik osim noćenja u jednom od naših najluksuznijih apartmana u popularnom City kvartu dobiće i večeru od naših partnera ,,Subito pizza“, a da bi ugođaj bio potpun, dočekaće Vas i piće dobrodošlice.

Vaše je samo da posjetite naš instagram profil i oprobate sreću tako što ćete ispuniti navedena dva uslova, a mi ćemo se pobrinuti da dobitnik ima ugodan boravak!

Srećno,
Vaš Rentastanpg.com

Poslednji Postovi