icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Internations je globalna organizacija koja broji blizu 3 miliona članova i djeluje u preko 390 gradova širom svijeta. Njena misija je spajanje ljudi različitih nacija, kako bi razmijenili svoja iskustva tokom života u određenoj stranoj zemlji. Svojim članovima poručuju: ,,Gdje god Vas život odveo, naša Internations zajednica će Vam pomoći da se osjećate kao kod kuće“. Često organizuju brojne događaje, a ovog mjeseca, u Podgorici, spremli su okupljanje zamišljeno kao beer fest. Događaj će se održati u Akademiji piva, 26. januara sa početkom u 20h. Posjetioci će svoje impresije o životu u Crnoj Gori razmijeniti uz neko od šest kraft piva napravljenih od prirodnih sastojaka bez pasterizacije i filtracije, tradicionalnim putem.

Osim u vrhunskom pivu, posjetioci će moći da isprobaju i specijalitete kuhinje prve craft pivnice u Podgorici. S obzirom da je ovo prvo okupljanje Internations zajednice u 2018. godini, zamisao je da posjetioci u dobrom raspoloženju prenesu utiske iz prethodne godine i dočaraju impresije o preteklim praznicima. Svi zainteresovani, svoje prisustvo mogu potvrditi putem sajta www.internations.org.

U slučaju da ne živite u Glavnom gradu, a željeli bi posjetiti ovaj ili neki drugi događaj, udoban i povoljan smještaj na jedan ili više dana možete pronaći na našem sajtu.

Poslednji Postovi