icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Jedan od najistaknutijih violista današnjice Mihail Bereznjicki i crnogorska pijanistkinja Marija Popović u petak, 2. februara sa početkom u 20h prirediće veličanstveni koncert u KIC-u ,,Budo Tomović“. Ovaj duo pripremio je djela Georga Fridriha Hendla, Johanesa Bramsa i Stana Golestana.

Mihail Bereznjicki pobjednik je brojnih međunarodnih takmičenja, a po mišljenju brojnih poznatih muzičara, jedan je od najboljih violista u svijetu. Dobitnik je priznanja Zaslužni umjetnik Rusije.

Marija Popović naša je pijanistkinja rođena u Kotoru, gdje za završila nižu i srednju muzičku školu, da bi svoje muzičko obrazovanje nastavila u Kijevu na konzervatorijumu „Pjotr Iljič Čajkovski“ , gdje je diplomirala 2007. godine. U istom gradu završila je i postdiplomske studije na odsjeku za kamernu muziku. Dobitnica je preko trideset nagrada na državnim i međunarodnim takmičenjima.

Nemojte propustiti priliku da uživate u ovakvom događaju. Ulaz je besplatan.

U slučaju da ne živite u Glavnom gradu, a željeli bi posjetiti ovaj ili neki drugi događaj, udoban i povoljan smještaj na jedan ili više dana možete pronaći na našem sajtu.

Poslednji Postovi