icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Cineplexx Delta City

icon 17.Jan.2018.

Kada pomislimo da su duh vesele praznične atmosfere i ušuškanost zauvijek nestali ispod hladnih i teških slojeva zimskih dana, kao potrebno osvježenje dolazi nam februar. Čini se da ga najviše volimo jer ima dejstvo medikamenta za naše oslabljene finansije pogođene novogodišnjom groznicom. Istina je da on ima i drugih čari. Nježno budi i Vas i Vašu želju da se pokrenete, vraća vas svakodnevici i poslovnim obavezama, ali istovremeno čini da pronađete vrijeme za užitak. Postoji li u Podgorici bolje mjesto za opuštanje i uživanje od bioskopa? Teško. Cineplexx Vam je spremio jako zanimljiv sadržaj. Ljubitelji opere moći će i u ovom periodu da uživaju u direktnom prenosu opera iz Njujorka odnosno Metropolitena. Spremite se za ukus koji nosi ,,Ljubavni napitak“ kompozitora Gaetana Donicetija koji će se prikazati 10. februara, ali i uživanje u operi kompozitora Đakoma Pučinija ,,Boemi“ koja će se izvesti 24. februara.

Stiže nam i treći nastavak svjetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Nekima se ova erotska triologija dopala, dok su je drugi kritikovali, posebno kada su snimljeni filmovi, ali jedno je sigurno – niko nije ostao ravnodušan! A to je ono što se i traži, zar ne? Kakav utisak će na Vas ostaviti ova neobuzdana, strastvena, ali i romantična priča, provjerite već od 7. februara!

U slučaju da ne živite u Glavnom gradu, a željeli bi posjetiti ovaj ili neki drugi događaj, udoban i povoljan smještaj na jedan ili više dana možete pronaći na našem sajtu.

Poslednji Postovi