icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Subota je svakako dan za odmor, ali i za dobar provod! Ko sinoć nije uspio da izađe u grad, večeras ima priliku za „popravni“. U nastavku vam izdvajamo u kojim sve klubovima ove subote možete uživati u sjajnoj muzici i atmosferi, koja se sa ljetnjim teperaturama definitivno seli na ulice.

Kombinacija dobrog raspoloženja, hrane i piva kao i dobre muzike čeka vas tako na otvaranju ljetnje bašte kluba CRIB & BEER Marienplatz! Žurka počinje u 21 čas, a nastupa kotorski bend Four Blues Drivers, koji je domaćoj publici poznat po fantastičnim interpretacijama domaćih i stranih rok pjesama.

U Njegoševoj ulici večeras će biti uzavrelo jer na otvorenom nastupa i DJ Oysha, ispred Gemiš’ Bara. Ovaj DJ dolazi iz Beograda gdje je poznat po ludim house žurkama koje pravi u klubovima Sound i The Tube.

Bašta radi punom parom i u Kombinatu, gdje će večeras biti karaoke party! U Ethno Jazz Club-u Sejdefa nastup ima pop-rock bend Beauty & The Beast.

Za ljubitelje piva posebno veče je organizovano u München Zweite i Beerhouse baru, dok je koktel veče organizovano u Wall Street-u.Takođe, u koktel baru Senorita nastupa DJ Mallex Marrero.

U Cheeers-u večeras pjeva Igor Marković od 10 časova, a temperaturu ove subote dodatno će podići bend Neon koji će vas u klubu Štrudla razmrdati svojim brzim ritmovima i eksplozivnim rifovima.

Dobra atmosfera i provod zagarantovani su i za ljubitelje domaćeg zvuka. U prelijepom ambijentu i prijatnoj atmosferi konobe Lanterna, uz zvuke domaće i strane pop i rok muzike zabaviće vas Sreten Ćupić Ćupa.

U PG Club-u nastupaju Novica Bulatović & Dijana Mojsilović, dok je u Salašu 23 za dobru atmosferu večeras zadužen Ušće Bend. U Bandićima je večeras takođe uživo muzika, a u Ženskoj kafani nastupaju Milan Otašević & Sandra Jovanović.
Lijep provod!

Poslednji Postovi