icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Delta Fashion Days

icon 13.Mar.2018.

Delta city u saradnji sa crnogorskim modnim dizajnerima 14. i 15. marta organizuje njihov susret sa polumaturantima i maturantima, ali i svim drugim ljubiteljima mode koji su trenutno u potrazi za savršenom odijevnom kombinacijom za neki važan događaj poput vjenčanja, krštenja, rođendana i sl.

Posjetioci će imati priliku da se bolje upoznaju sa našim najuspješnijim modnim dizajnerima među kojima su: Marina Banović Džuver, Lazar Ilić, Kristina i Lazar Ilić - HUNT, Nataša Pejović, Sanja Bobar, Dejana Lukić - Madam Maya, Tijana Medenica, Milena Vujačić i drugi.

Maturanti će tokom dva dana na jednom mjestu pronaći sve crnogorske modne dizajnere, ali i dobiti korisne modne savjete od njih koje mogu iskoristiti kako bi blistali tokom svoje maturske večeri. Prilikom kupovine unikatnih modela imaće popust 10-50%, pa je ovo šansa koja se ne smije propustiti.

U slučaju da ne živite u Glavnom gradu, a željeli bi posjetiti ovaj ili neki drugi događaj, udoban i povoljan smještaj na jedan ili više dana možete pronaći na našem sajtu.

Poslednji Postovi