icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Nagradna igra koju je Rentastanpg.com organizovao na svom instagram profilu je završena.

Srećni dobitnik noćenja i večere za dvije osobe u apartmanu Pink Premium, koji je jedan od najluksuznijih u našoj ponudi izvučen je putem aplikacije ,,Instagram random comment picker“. Dobitnica @cicmil_a ispunila je potrebne uslove i...

Opširnije

VII Sajam cvijeća i ukrasnog bilja održaće se poslednjeg aprilskog vikenda u shopping mall-u ,,Delta City“. Na Sajmu će svoju ponudu predstaviti cvjećare, vrtni centri, distributeri rezanog i saksijskog cvijeća i radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta od cvijeća.

Svi oni koji uživaju u uređenju svoje...

Opširnije
image
image

Sajam automobila, motocikala i opreme ,,Auto Moto Show Podgorica“ održaće se u garaži shopping mall-a ,,Delta City“ od 25. do 28. aprila. Radno vrijeme koje je predviđeno je od 11 do 21h.

Posjetioci će imati prilku da na jednom mjestu vide vodeće svjetske brendove iz automobilske i...

Opširnije

Da li učestvujete u nagradnoj igri koju organizuje Rentastanpg.com?

Ako je Vaš odgovor negativan, vrijeme je da posjetite naš instagram profil @rentastanpgcom, ispunite par jednostavnih uslova i tako dobijete šansu da osvojite NOĆENJE SA VEČEROM ZA DVIJE OSOBE!

Prvo što treba uraditi je zapratiti naš instagram...

Opširnije
image