icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Delta Fashion Days

icon 13.Mar.2018.

Delta city u saradnji sa crnogorskim modnim dizajnerima 14. i 15. marta organizuje njihov susret sa polumaturantima i maturantima, ali i svim drugim ljubiteljima mode koji su trenutno u potrazi za savršenom odijevnom kombinacijom za neki važan događaj poput vjenčanja, krštenja, rođendana i sl.

Posjetioci će imati...

Opširnije

Mart u pozorištu

icon 08.Mar.2018.

Uvijek je pravo vrijeme za pozorište, zato obratite pažnju na martovski repertoar CNP-a.

7. i 23. marta, pod dirigentskim vođstvom Grigorija Kraska, Crnogorski simfonijski orkestar održaće koncerte na Velikoj sceni CNP-a.

U čast glumca Nebojše Glogovca 20. marta u 18 sati, u saradnji sa Crnogorskom kinotekom,...

Opširnije
image
image

Koncert beogradskog rok muzičara i bivšeg člana kultnog sastava “Block Out” – Nikole Vranjkovića sa svojim bendom održaće se u ponedeljak, 19. marta u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” od 20:00 sati.

Nikоlа Vrаnjkоvić је istаknuti gitаristа, kоmpоzitоr i tеkstоpisаc. Okupio je brojne vrsne muzičare i od...

Opširnije

Sinoć je snijeg obradovao stanovnike Glavnog grada, a danas je sa prekidima nastavio da pada. Nakon šest godina od poslednjeg snijega u Podgorici i proglašenog vanrednog stanja koje nam je svima ostalo u sjećanju, ne tako snažna sniježna oluja opet je posjetila naš grad. Bulevari, ulice i zelene...

Opširnije
image