icon icon Call center: icon +382 67 000 112 Vrijeme dolaska: 13h - 20h | Vrijeme odlaska: 7h - 11h icon icon icon icon Poslovna saradnja

Aktuelnosti

image

Muzičar Dejan Cukić nastupiće većeras od 21 sat u Atriumu Capital Plaze u Podgorici.
Ovaj beogradski rok-pevač muzičku karijeru je započeo u grupi Dizel da bi kasnije bio dio satsava „Tilt“ i „Bulevar“, kao i član benda  „Bajaga i instruktori“. Svoju novu grupu osniva 1987. godine, pod nazivom „Spori...

Opširnije

Francuski džez trio pijaniste Gregorija Prive, u saradnji sa Francuskim institutom i Jazz Artom, premijerno gostuje 21. juna u KIC Budo Tomović povodom Praznika muzike (Fête de la Musique).
Koncert će se održati u 20 sati u Velikoj sali KIC-a 21.juna, a ulaz je besplatan.
Renomirani džez trio, pored pijaniste...

Opširnije
image
image

Prvi Bazar Art, održaće se 18.juna u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, ul. Miljana Vukova 39 u Podgorici, sa početkom u 20 h, a riječ je o jednom od najmasovnijih okupljanja crnogorskih umjetnika u novijoj istoriji Crne Gore.
Svoje radove izložiće oko 20 akademskih umjetnika, slikara, grafičara i vajara,...

Opširnije

Subota je svakako dan za odmor, ali i za dobar provod! Ko sinoć nije uspio da izađe u grad, večeras ima priliku za „popravni“. U nastavku vam izdvajamo u kojim sve klubovima ove subote možete uživati u sjajnoj muzici i atmosferi, koja se sa ljetnjim teperaturama definitivno seli na ulice.

Kombinacija...

Opširnije
image